selamat berpuasa :D
Sunday, July 22, 2012 | 9:19 PM | 0 weird people




hye kawan2, aku nk ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam :) puasa tau jgn tak puasa pulok.

aku puasa thun nie duduk rumah sje. tak kje, tak skolah, agak bosan duduk rumah, aku still kne kemsick. haha, aku rindu kem aku, aku rindu kawan2 aku kat kem. aku rindu sgt. tak dpt ckp ape, aku kne gak truskan kehidupan dkt sni. haha.

oke, pasal aku dgn mohd haiza :) hee, dah 6bulan, Alhamdulillah. dah lme tak jumpe die, hri tu jumpe kejap, mmg aku malu gile asyik kne ejek dgn die jek. malu sgtttt. doa kan kiteorg ye supaya relation kiteorg nie smpai akhir hayat :) terima kasih.

ain, lela, jajah, zira? lme seyh tak jumpe korang. raya nnt aku nk jumpe korang. aku rindu :'( untung korang dpt smbung belaja awal. nnt jgn lupe kan aku tau korang. sumpah aku rindu gile. nnt korang dah abeh blaja aku nie terhegeh hegeh nk abeh kn study lg. btw, good luck korang, blaja betul2 nnt kang dah berjaya and dapat kerja yg bgus2 bole belanje aku tutti frutti, mcD, coolblog, iceroom kan? HAHA. rindu korang sgttttt :D
heyy you! welcome to my world. thanks for visting. do follow me. do not do stupid things that might harm my blog okayy! be nice here sayang. heyy haters! i love you more *nampak ayat ni menganjing?* be a nice stalker ya.

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Life Scene
The Author
♥SYARAAZIZAN
♥SEKOLAH MENENGGAH KEBANGSAAN SENAWANG
♥KEM PLKN NASUHA PAGOH :D